Категорії
Кухня

Готується дуже просто. Таку смакоту оцінять всі особливо діти

Діти їх постійно просять. Доводиться готувати 2-3 рази на тиждень. Шикарний рецепт, про такий ви ще точно не чули. Це смачне ніжне, м’яке і дуже соковите м’ясо, вкрите золотистою скоринкою, подобається всім і дітям і дорослим.

До того ж, готується дуже швидко і просто і готувати можна і на сковороді, і в духовці.

Рецепт:

  • Куряче філе -400гр.
  • крохмаль -1ст.л
  • Сіль -1/3ч.л
  • Чорний перець – за смаком
  • Яйце -2шт.
  • Соєвий соус -1ст.л
  • Майонез (або сметана) -2ст.л
  • Сир – 200гр.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Курячі грудки 400 грам розріжемо на порційні шматочки. Шматочки м’яса відбиваємо, трохи підсолюємо, додаємо чорний перець.

У миску розбиваємо 2 яйця, додаємо 1ст. соєвого соусу, 2ст.л. майонезу або сметани, додаємо 1ст. крохмалю і все перемішуємо. 200гр сиру натріть на дрібній тертці і додати в кляр, перемішувати.

Опускаємо підготовлене м’ясо в кляр, кладемо на один бік кляр і на розігріту сковороду кляром вниз, тепер кладемо трохи кляру на другий бік.

Смажимо на середньому вогні з двох боків до золотистого кольору.

Або можна запекти в духовці за 220 градусів 15-18 хвилин до золотистого кольору.