Діти їх постійно просять. Доводиться готувати 2-3 рази на тиждень. Шикарний рецепт, про такий ви ще точно не чули. Це смачне ніжне, м’яке і дуже соковите м’ясо, вкрите золотистою скоринкою, подобається всім і дітям і дорослим.
До того ж, готується дуже швидко і просто і готувати можна і на сковороді, і в духовці.
Рецепт:
- Куряче філе -400гр.
- крохмаль -1ст.л
- Сіль -1/3ч.л
- Чорний перець – за смаком
- Яйце -2шт.
- Соєвий соус -1ст.л
- Майонез (або сметана) -2ст.л
- Сир – 200гр.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Курячі грудки 400 грам розріжемо на порційні шматочки. Шматочки м’яса відбиваємо, трохи підсолюємо, додаємо чорний перець.
У миску розбиваємо 2 яйця, додаємо 1ст. соєвого соусу, 2ст.л. майонезу або сметани, додаємо 1ст. крохмалю і все перемішуємо. 200гр сиру натріть на дрібній тертці і додати в кляр, перемішувати.
Опускаємо підготовлене м’ясо в кляр, кладемо на один бік кляр і на розігріту сковороду кляром вниз, тепер кладемо трохи кляру на другий бік.
Смажимо на середньому вогні з двох боків до золотистого кольору.
Або можна запекти в духовці за 220 градусів 15-18 хвилин до золотистого кольору.