Категорії
Кухня

Яблучні оладки з тістом. Простий рецепт неймовірно смачних оладок, який просять усі хто їх спробує

Дуже простий рецепт приготування пишних оладок із тіста на кефірі з додаванням соковитих яблук. Легко, просто та смачно!

Продукти для приготування:

  • яйця 2 шт.
  • щіпка солі
  • цукор 2-3 стіл. ложки
  • кефір 500 мл
  • пшеничне борошно 450 г
  • сода 1 чайна ложка без гірки
  • яблука 2 шт.
  • олія для смаження

В об’ємний посуд розбийте яйця, додайте сіль, цукор і добре перемішайте. Потім влийте теплий кефір (його можна підігріти в мікрохвильовій печі або на плиті).

У кефірно-яєчну масу поступово просійте борошно, добре перемішайте всі інгредієнти між собою і замісіть необхідне по консистенції однорідне тісто.

У тісто додайте натерті на великій тертці очищені яблука.

Наприкінці, в готове тісто, всипте харчову соду і швидко перемішайте. Тісто збільшиться в обсязі та стане пишніше.

Смажте оладки на добре розігрітій сковороді з олією, викладаючи тісто столовою ложкою.

Приготуйте для себе і рідних пишні, ніжні оладки із соковитими яблуками із бездрожжевого тіста! З медом та гарячим чаєм-це дуже смачно!