Виходить соковита, хрумка, ароматна і завжди з’їдається із задоволенням. Таку закуску можна приготувати для посиденьок з друзями або для невеликої вечірки, а також якщо захотілося чогось пожувати.
Інгредієнти:
- Тонкий лаваш – 1шт.
- Мариновані огірки – 2шт.
- Капуста – 350гр.
- Цибулина – 1шт.
- Морква – 1шт.
- Майонез – 2-3ст.
- Кріп – 1/2пучка
- Сіль – 1/2ч.л.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Приготуємо начинку: Цибулю наріжемо дрібним кубиком, заллємо окропом на 2-3 хвилини, щоб пішла зайва гіркота на великій тертці натріть капусту, моркву та солоний огірок
Відправимо всі підготовлені інгредієнти до миски, додамо 2 ст. ложки майонезу і перемішаємо, але не перестарайтеся, зайва волога не потрібна, начинка повинна залишитися розсипчастою. Додамо дрібно посічений кріп і знову перемішаємо. Начинка готова.
Беремо листок тонкого лаваша, розподіляємо начинку, наносимо трохи майонезу, точково і згортаємо щільний рулет.
Нарізаємо на порційні шматочки 2-2,5 см і обсмажуємо на сковороді на сильному вогні до золотистого кольору приблизно по 2 хвилини з кожного боку.
Виходить чудова закуска, лаваш та овочі хрусткі, просто шедевр.