Категорії
Кухня

Таку смакоту можна готувати коли заманеться. Виходить дуже смачно і ситно

Виходить соковита, хрумка, ароматна і завжди з’їдається із задоволенням. Таку закуску можна приготувати для посиденьок з друзями або для невеликої вечірки, а також якщо захотілося чогось пожувати.

Інгредієнти:

  • Тонкий лаваш – 1шт.
  • Мариновані огірки – 2шт.
  • Капуста – 350гр.
  • Цибулина – 1шт.
  • Морква – 1шт.
  • Майонез – 2-3ст.
  • Кріп – 1/2пучка
  • Сіль – 1/2ч.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Приготуємо начинку: Цибулю наріжемо дрібним кубиком, заллємо окропом на 2-3 хвилини, щоб пішла зайва гіркота на великій тертці натріть капусту, моркву та солоний огірок

Відправимо всі підготовлені інгредієнти до миски, додамо 2 ст. ложки майонезу і перемішаємо, але не перестарайтеся, зайва волога не потрібна, начинка повинна залишитися розсипчастою. Додамо дрібно посічений кріп і знову перемішаємо. Начинка готова.

Беремо листок тонкого лаваша, розподіляємо начинку, наносимо трохи майонезу, точково і згортаємо щільний рулет.

Нарізаємо на порційні шматочки 2-2,5 см і обсмажуємо на сковороді на сильному вогні до золотистого кольору приблизно по 2 хвилини з кожного боку.

Виходить чудова закуска, лаваш та овочі хрусткі, просто шедевр.